Prof. univ. dr. Liliana Sachelarie – Vicepreședinte


Bine aţi venit în Universitatea „Apollonia” din Iaşi!

Iaşul, oraşul celor şapte coline, al marilor idei, al primei mari uniri este un veritabil muzeu literar care sigur te va rechema, pentru că tot ce pluteşte nevăzut aici este legat de fiinţa neamului românesc.
Iaşul este oraşul optim pentru studii universitare iar Universitatea „Apollonia” din Iaşi este o universitate care de treizeci de ani şi-a construit propria tradiţie.
Universitatea „Apollonia” din Iaşi este orientată spre educație și cercetare cu cadre didactice competente profesional, experiența psihopedagogică și mentalitatea orientată spre calitate și performanță. Avem tradiție și experiență, avem numeroși studenți și suntem implicați în proiecte de cercetare naționale și internaționale.
Cultivarea calității, performanței și a unei etici academice riguroase, face ca Universitatea „Apollonia” din Iaşi să ofere un mediu de învățământ creativ și interactiv, de atragere a tinerilor în viața de student. Studenții trebuie înțeleși și tratați într-un cadru academic ce promovează valoarea profesională și umană printr-un parteneriat viabil şi constructiv.
Printr-o conduită științifică și academică de excelență, prin implementarea unui sistem relațional la piața muncii, Universitatea „Apollonia” din Iaşi este o instituție de anvergură din spațiul de învățământ universitar din țară și din străinătate.
Cu un corp profesoral de excepție, Universitatea „Apollonia” din Iaşi are ca prioritate formarea tinerilor atât profesional cât și moral.
Dacă doriţi să faceţi parte dintr-o universitate unde fiecare contează, unde fiecare poate deveni un profesionist de excepţie şi unde calitatea umană şi excelenţa primează, aceasta este Universitatea „Apollonia” din Iaşi.

Universitatea noastră vi se potriveşte!

Prof. univ. dr. Liliana Sachelarie
Vicepreşedintele Universităţii „Apollonia” din Iaşi