CUVÂNTUL PREŞEDINTELUI ASOCIAŢIEI STUDENŢEŞTI

CUVÂNTUL PREŞEDINTELUI ASOCIAŢIEI STUDENŢILOR APOLLONISTI

Studenții, membri ai Asociației Studenților Apollonisti din cadrul Universităţii “Apollonia” din Iași sunt onorați să se afle în postura de participant și totodată de partener în desfășurarea actului didactic, care pentru noi reprezintă piatra de temelie în inițierea și desfășurarea activităților studențești curriculare, extra-curriculare, accentual punându-se în special pe latura cercetării științifice.

Universitatea „Apollonia” din Iași nu înseamnă doar cursuri și stagii obligatorii, ci poate însemna pentru fiecare din noi un nou mod de a trăi, de a vedea lucrurile și realitățile din jurul nostru.
Ca orice organizație studențească, rolul Asociației Studențești din Universitatea Apollonia este să implementeze cât mai multe activități și proiecte pentru studenții universității noastre, dar și în afara acesteia, creând astfel o atmosferă prietenească, fără bariere, o astmosferă în care orice student din România și-ar dori sa studieze.
În acest moment, ținem să aducem mulțumiri pe acestă cale Senatului și Consiliului de Administrație a Universității pentru sprijinul acordat în organizarea tuturor activităților studențești, precum și întregului corp profesoral pentru îndrumarea atentă și suportul acordat în formarea noastră ca viitori specialiști în domeniul medicinei și tehnicii dentare, a asistenței medicale generale, a balneofiziokinetoterapiei și nu în ultimul rând al ștințelor comunicării.
Universitatea „Apollonia” realizează o activitate emblematică în pregătirea noastră atât practică cât și teoretică, prin organizarea unei Sesiuni de Comunicări Științifice Studențești, eveniment organizat în perioada zilelor universității, având ca scop principal să reprezinte o invitație și o provocare la dialog în direcția excelenței profesionale din domeniile pentru care ne pregătim.

De-a lungul timpului, dezvoltarea acestei relații, dintre studentul și profesorul apollonian s-a dovedit a fi una fructoasă, o relație în care studentul a căpătat diverse experiențe, a devenit mai serios și mai responsabil, mai tenace, dezvoltândui-se abilitățile de lucru în echipă.
Întreaga perioadă a Zilelor Universității "Apollonia" din Iași ne acordă prin manifestările incluse în program un cadru ideal de socializare, fiind presărat cu evenimente care ne oferă ocazia unor întâlniri de altfel, greu de realizat și care sperăm să satisfacă cât mai multe dorințe .

În viitorul apropiat, prioritatea maximă pentru Asociația Studenților Apolloniști (A.S.A) o reprezintă implicarea studenților în activitățile comunității academice apolloniene, deoarece aceasta reprezintă o componentă deosebit de importantă în desfășurăriea actului didactic și academic din universitate.
În cazul în care vă doriți să deveniți adevărați profesioniști cu un larg orizont profesional și cultural, vă invităm cu bucurie să vă alăturați nouă și universității noastre, sub deviza „Pregătind viitorul promovăm excelența.”

Ioniță Catrinel-Maria
Președintele Asociației Studenților Apolloniști
Student Anul III, Facultatea de Medicină Dentară,
Specializarea Medicină Dentară