Congres 2020

Stimată Doamnă / Stimate Domn,

 

A devenit o tradiție pentru cadrele didactice și studenții Universității „Apollonia” din Iași organizarea Congresului Internațional la cumpăna dintre anotimpul alb și cel al reînvierii naturii.

În spiritul acestei tradiții, în perioada 27 februarie – 1 martie 2020, comunitatea academică organizează cea de-a XXX-a ediție a Congresului Internațional, sub sloganul „Pregătim viitorul promovând excelența”.

Ediția 2020 a evenimentului propune următoarele secțiuni:

 

A) 30 DE ANI DE ÎNVĂȚĂMÂNT APOLLONIST

 B) CEREMONIA DE DESCHIDERE CONGRESULUI

 C) SOLOMON MARCUS, CONTEMPORANUL NOSTRU

 D) REPERE ÎN MEDICINA AVANSATĂ:

a) Achiziții moderne în studiul inflamației

b) Materiale avansate în medicina modernă

c) Tribuna practicianului (Medicină Generală, Medicină Dentară, Tehnică Dentară, Asistente de Medicină Generală, Balneofiziokinetoterapie)

 

E) POSTHUMANISM ȘI TRANSHUMANISM

F) CURSURI PRECONGRES, PREZENTĂRI DE FIRMĂ ȘI HANDS-ON-URI

 

Sesiunile se vor desfășura în săli paralele.

Având în vedere cele comunicate mai sus, vă rugăm să acceptați invitația noastră de a participa la dezbaterile din cadrul Congresului Internațional.

Rugăm să ne comunicați, pe adresa de e-mail secretariat@univapollonia.ro, până la data de 20 ianuarie 2020, titlul lucrării, autorii, rezumatul, afilierea precum și secțiunea la care doriți să participați. Atașăm la prezenta invitație formularul de înscriere (acesta poate fi descărcat în format word de pe site-ul www.univapollonia.ro).

Lucrările prezentate în cadrul congresului pot fi publicate, la cerere, în una dintre revistele editate de Universitatea „Apollonia” din Iași: International Journal of Medical  Dentistry – revistă indexată în Web of Science by Clarivate Analytics (Thomson-Reuters) și în alte baze de date înternaționale (www.ijmd.ro) și International Journal of Communication Research revistă indexată în baze de date înternaționale (www.ijcr.eu).

Rezumatele lucrărilor ce vor fi prezentate în cadrul Congresului Internațional vor fi publicate în suplimente ale revistelor amintite mai sus, în măsura în care acestea vor fi trimise la timp (termen limită – 20 ianuarie 2020).

În precongres, ca și în zilele Congresului se vor susține cursuri de specialitate, workshop-uri, demonstrații practice, hands-on-uri, după un program prestabilit pe care îl vom comunica la timpul potrivit.

Dorim să menționăm că pentru subsecțiunile Medicină DentarăTehnică DentarăAsistente de Medicină GeneralăBalneofiziokinetoterapie se vor acorda credite EMC.

Detalii privind programul, credite, taxe de participare și cazare vor fi publicate în cel de-al doilea anunț.

Cu speranța că veți răspunde afirmativ la această invitație, vă așteptăm și vă asigurăm de aleasa noastră considerație,

 

Președintele Universității „Apollonia” din Iași

Prof. univ. dr. Vasile Burlui

 

Persoana de contact: Șef lucr. dr. Laura Romila (e-mail: laura.dartu@gmail.com;                          tel: 0770.519.429)

 

Pentru inscrieri vă rugăm să utilizați formularul de aici.  Vă rugam să ne trimiteți acest formular exclusiv în format electronic..

 

TAXELE DE PARTICIPARE SUNT:

A) REPERE ÎN MEDICINA AVANSATĂ – TRIBUNA PRACTICIANULUI – MEDICINĂ – 300 RON (24 credite EMC); ASISTENTE DE MEDICINĂ GENERALĂ – 150 RON (12 credite EMC)

B) MATERIALE AVANSATE ÎN MEDICINA MODERNĂ – 50 RON

C) POSTHUMANISM ȘI TRANSHUMANISM 50 RON

D) WORKSHOP-URI

 

1.”Cone Beam CT: când este util în endodonție și cum folosim acest mijloc de investigație” Dr. Dan Căminescu (CITYDENT) – 100 RON

2. ”Factori esențiali pentru succesul lucrărilor protetice. Amprentare, protezare provizorie, cimentare.” Dr. Răzvan Brânzan (Acest workshop este sustinut de 3M)- 250 RON

 

Taxa poate fi achitată la Casieria Universității din str. Păcurari, nr. 11 sau în următorul
cont:RO63 BTRL 0240 1205 T096 18XX
* Plata taxei de participare este posibilă și în ziua Congresului, cu eliberarea de diplomă de participare, dar fără garantarea mapei de congres.
Universitatea Apollonia din Iaşi
CUI 26203254
Banca Transilvania, Sucursala Iasi
CONT LEI: RO63 BTRL 0240 1205 T096 18XX
SWIFT: BTRLRO22

 

brosura_congres_2020